تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه نان پیتا
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1391

روش تهیه نان پیتا

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :
 
  1. مایه خمیر : یک قاشق سوپخوری
  2. عسل : یک قاشق سوپخوری
  3. آرد سفید : 3 فنجان
  4. آرد معمولی : 1/5 فنجان
  5. نمک : دو قاشق سوپخوری
  6. آب : دو فنجان
  7. روغن زیتون : دو قاشق سوپخوری
  8. آب گرم : نصف فنجان


طرز تهیه :

آب گرم را به همراه مایه خمیر و عسل در ظرفی ریخته و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار دهید .
آرد سفید را الک کنید و به آن نمک بزنید .
سپس مخلوط مایه خمیر آماده شده را به همراه دو فنجان آب به آن بیفزایید .
مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یک دستی به دست آید .
خمیر را بر روی یک سطح آرد زده به مدت 10 دقیقه ورز دهید .
سپس خمیر را در ظرفی که با روغن چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید و در مکان گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا پف کند و حجمش دو برابر شود .
مجددا خمیر را روی یک سطح آرد زده بگذارید و ورز دهید .
سپس خمیرها را به 12 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دایره ای درآورید .
با کمی روغن زیتون سطح تابه را که قبلا گرم کرده اید چرب کنید و این خمیرهای دایره ای شکل را به مدت 4 دقیقه ( هر طرف نان را 2 دقیقه ) در تابه سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود .
بعد از خارج کردن هر قرص نان از تابه آن را مجددا چرب کنید .
نان پیتای شما برای سرو آماده است .


برچسب ها: نان پیتا ، پیتا ، نان ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.