تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه بیسکوئیت کره ای
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391

روش تهیه بیسکوئیت کره ای

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم برای 45 تا 50 عدد بیسکوئیت :

  1. کره نرم شده : 180 گرم
  2. شکر دانه ریز : 200 گرم
  3. تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
  4. آرد سفید : 400 گرم
  5. بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
  6. وانیل : 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه :

مرحله 1 - کره نرم شده و شکر را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود .
مرحله 2 - تخم مرغ ها را جداگانه در کاسه کوچکی شکسته و وانیل  را به آن افزوده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله 3 - آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط کره افزوده تا خمیری نرم درست شود و خمیر را در سلفون پیچیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید .
مرحله 4 - سطح میز را آرد پاشیده و خمیر را به کمک وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و قالب زده و در سینس فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده اید چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید. بعد از سرد شدن سرو کنید .


برچسب ها: روش تهیه ، تهیه ، بیسکوئیت ، کره ، بیسکوئیت کره ای ، بیسکوییت ، طرز تهیه ،

الهه
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 01:09 ق.ظ
سلام.خسته نباشید.به خاطرمطالبی که گذاشتید خیلی ممنون.من بیسکوییت کره ای رودرست کردم.واقعا خوشمزه بود.
پاسخ بهار محمدی : مرسی الهه جان . همین روزا تعداد مطالب رو بیشتر میكنیم و انواع مختلفی از غذاها و بیسكوییت ها رو روی وبلاگ قرار میدیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.