تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت رولت مرغ با ریحان
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391

دستور پخت رولت مرغ با ریحان

   نوشته شده توسط: سارا محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم برای 4 نفر :

  1. فیله سینه مرغ : 4 عدد و هر کدام حدود 90 گرم
  2. رب گوجه فرنگی : 4 قاشق چایخوری
  3. ریحان تازه : 1/2 پیمانه
  4. سیر : 1 حبه رنده شده
  5. نمک و فلفل : به مقدار لازم
  6. ریحان برای تزئین


طرز تهیه :

مرحله 1 - فیله های مرغ را بین دو پلاستیک قرار داده و به کمک وردنه یا بیفتک کوب نازک کنید .
روی هر فیله را مقداری نمک و فلفل بپاشید . سیر رنده شده را نیز روی فیله ها بمالید .
مرحله 2 - روی هر فیله مرغ را 1 قاشق از رب گوجه فرنگی ریخته و پخش کنید .
چند برگ ریحان را روی آنها قرار داده و سپس فیله ها را رول کنید و دور آنها را با نخ ببندید .
مرحله 3 - مقداری روغن در تابه تفلون ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید .
فیله های مرغ رول شده را در روغن گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید تمام سطح فیله ها سرخ شود .
مرحله 4 - نخ را از دور فیله ها باز کرده و آنها را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سس مورد نظر سرو کنید .


برچسب ها: رولت مرغ ، دستور پخت ، ریحان ، پخت ، رولت مرغ با ریحان ، رولت ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.