تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه شیر برنج
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391

روش تهیه شیر برنج

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :

  1. برنج : 1 پیمانه ( 200 گرم )
  2. شیر : 2 لیتر
  3. گلاب : نصف پیمانه


طرز تهیه :

برنج را به دقت تمیز کرده و خوب می شوییم . ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد .
بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود .
بعد شیر را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود .
بعد گلاب را اضافه می کنیم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه ی آن را در شیر برنج می ریزیم و بلافاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرفهای یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا
مصرف می کنیم .


نکته : برای اینکه شیر برنج خوشمزه تر شود ممکن است صدو پنجاه گرم خامه مصرف کنیم .


برچسب ها: روش تهیه ، تهیه ، شیر برنج ، برنج ، شیر ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.